Wat doen we2019-01-17T11:58:12+00:00

Wat doen we?

SCCT is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige expertise op het gebied van Microsoft Cloud oplossingen. Wij geloven dat de Cloud voor iedere organisatie toegevoegde waarde biedt.

Onze expertise zetten we graag op bij u in. De professionals van SCCT zijn opgeleid en hebben veel ervaring op het gebied van Microsoft Azure, Office 365 en Enterprise Mobility + Security. Daarnaast zijn we gespecialiseerd op het gebied van identity management.

Samen met u als organisatie, selecteren we de juiste mix uit onze diensten, om zo tot innovatieve en flexibele oplossingen te komen die optimaal bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen.

De diensten van SCCT

Professional Services

U werkt al of heeft zich vast al eens verdiept in wat Microsoft’s Cloud oplossing voor u dienstverlening kunnen betekenen. Maar waar begint u? De SCCT professionals delen graag hun kennis en expertise met u. Dit doen we graag op basis van advies, workshops of in projecten.

LEES MEER

Managed Cloud Services

Wilt u na een grip houden op uw Microsoft Cloud omgeving, maar er zelf niet naar om hoeven kijken? SCCT ontzorgt door het technisch beheer hiervan in te richten en uit te voeren.

LEES MEER

Cloud Solution Provider

Microsoft Azure, Office 365 en Enterprise Mobility + Security op maandelijkse basis afnemen? Dat kan, SCCT is Microsoft Cloud Solution Provider.

LEES MEER
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Meer weten?

Wilt u meer weten over het pallet aan dienstverlenging van SCCT? Neem dan contact met ons op.

Contact