Loading...
SCCT Academy 2017-07-05T09:41:38+00:00

SCCT Academy

De Academy van SCCT zorgt ervoor dat uw professionals op het gewenste niveau komen met betrekking tot de Microsoft Cloud oplossingen. Van Microsoft Azure tot Office 365 en van Microsoft Intune tot de volledige Microsoft Enterprise Mobility Suite, alles kan bij de SCCT Academy. De MVP’s en Microsoft Certified Trainers van SCCT verzorgen de verschillende trainingen. We bieden trainingen aan op basis van maatwerk of de “standaard” Microsoft trainingen. Deze laatste variant zal niet geheel “standaard” zijn aangezien onze trainers een bak aan ervaring meebrengen vanuit de praktijk. Ons standaard trainingsaanbod vindt u hieronder.

Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Wereldwijd is Azure een van de grootste cloud-platformen dat niet alleen heel interessant is voor developers, maar ook voor IT-professionals die virtuele machines of websites willen beheren in de cloud. In deze ­training leert u alle mogelijkheden van Azure kennen die u als beheerder moet weten. U leert de over werking van virtuele netwerken, virtuele machines, websites, SQL databases en storage in Azure. U sluit de training af met PowerShell om werkzaamheden te automatiseren in Azure. Deze training dient tevens als voorbereiding op het examen Implementing Microsoft Azure Solutions (70-533).

Managing Office 365 Identities and Requirements

In deze Office 365 training leert u Office 365 te beheren en te troubleshooten. Zo leert u tenants en domeinen op te zetten en te configureren alsook het uitrollen van een Office 365 omgeving. Daarnaast leert u de Cloud Identities te managen, synchronisatie, Office 365 clients, federated identities en availability en usage van Office 365. Deze training dient tevens als voorbereiding op het examen Managing Office 365 Identities and Requirements (70-346).

Developing Microsoft Azure Solutions

In deze training leert u hoe u Azure kunt gebruiken voor uw applicaties en hoe u een bestaande MVC-applicatie kunt overzetten naar Azure. Aan de orde komen onder andere het deployen en monitoren van Azure-websites, Azure virtual machines, beheren van storage en Azure-databases, Azure-gebruikers, groepen en beveiliging en virtual networks. Deze training dient tevens als voorbereiding op het examen Developing Microsoft Azure Solutions (70-532).

Enabling Office 365 Services

In deze Office 365 training leert u Microsoft Office 365 services voor eindgebruikers te configureren, beheren en uit te rollen. Deze cursus gaat met name in op services zoals Exchange Online, Skype for Business Online en SharePoint. Deze training dient tevens als voorbereiding op het examen Managing Office 365 Services (70-347).

Maatwerk

Naast bovengenoemde trainingen is er ook maatwerk mogelijk. Bij maatwerk brengen we eerst uw huidige kennisniveau in kaart waarna we een gezamenlijke trainingskalender opstellen. Op deze manier wordt de training maximaal op het kennisniveau van de deelnemers afgestemd en voorkomt u inefficiënte inzet van tijd en geld.

De locatie

Naast bovengenoemde trainingen is er ook maatwerk mogelijk. Bij maatwerk brengen we eerst uw huidige kennisniveau in kaart waarna we een gezamenlijke trainingskalender opstellen. Op deze manier wordt de training maximaal op het kennisniveau van de deelnemers afgestemd en voorkomt u inefficiënte inzet van tijd en geld.

Klanten

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het trainingsaanbod van de SCCT Academy of wenst u contact over een maatwerk training? Neem dan contact met ons op

Carlo Schaeffer
Carlo SchaefferTechnical Director - 088 – 06 06 400