Professional Services2018-12-14T13:10:58+00:00

Professional Services

U werkt al of heeft zich vast al eens verdiept in wat Microsoft’s cloud oplossingen voor u dienstverlening kunnen betekenen. Maar waar begint u? De SCCT professionals delen graag hun kennis en expertise met u. Dit doen we graag op basis van advies, workshops of in projecten.

SCCT neemt u mee en laat u zien dat overstappen naar de cloud niet moeilijk en complex hoeft te zijn. Naar aanleiding van u eisen en wensen stellen we een stappenplan op om tot de gewenste eindsituatie te komen.

Niet alleen de oplossing, maar ook migratie en/of implementatie pakken we op. Dat uw medewerkers de cloudoplossing adopteren is voor ons een belangrijk doel in elk project. Vanaf begin tot het eind betekent dat enthousiasmeren en trainen-on-the-job.

Wilt u na het project grip houden op uw cloud omgeving, maar er zelf niet naar om hoeven kijken? SCCT ontzorgt door het technisch beheer in te richten en uit te voeren. Lees hier meer over onze Managed Cloud Services.

Contact

Voorbeelden van Professional Services

Hybrid Identity Scan

In de Hybrid Identity Scan beoordelen we, samen met uw beheerders de Active Directory inrichting en het landschap met de specifieke focus op het doel om Hybrid Identity te realiseren of te optimaliseren. Op deze manier identificeert SCCT zeer vroeg in het traject blokkades voor de (mogelijke) implementatie en kunnen er optimalisaties worden toegepast wanneer deze er zijn in een bestaande implementatie.

Office 365 security check

Met behulp van onze Office 365 Security Check krijgt u in een aantal uur inzicht hoe veilig uw Office 365 omgeving is. AVG, compliancy en het beschermen van data is bij iedere organisatie onderwerp van gesprek. Als resultaat van deze check ontvang u een rapport daarin adviezen om te verbeteren.

Azure migratie

U heeft een bestaande ICT infrastructuur en wenst deze naar de cloud te migreren, dan is Microsoft Azure een meer dan geschikt platform. Na een inventarisatie van de huidige omgeving stellen we een plan op om van a naar b te migreren. Samen met u voeren we dit uit en doen we na afloop een overdracht.

Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over wat de SCCT professionals voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact