Loading...
Over ons 2017-03-08T15:47:35+00:00

Over ons

SCCT is een zakelijk ICT dienstverlener gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige expertise op het gebied van Microsoft Datacenter en Microsoft Cloud oplossingen. Wij geloven dat de Hybride Cloud voor iedere organisatie toegevoegde waarde biedt. Het is dan ook niet de vraag OF Cloud iets voor u kan betekenen maar WANNEER.

De kernwaarden van SCCT

We gaan altijd voor kwaliteit

We gaan lange termijnrelaties aan met klanten, medewerkers en partners

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

We zorgen ervoor dat het een plezier is om met ons samen te werken

SCCT heeft een aantal nauwe partnerships opgebouwd welke toegevoegde waarde bieden in haar dienstverlening. De technologie partners waar SCCT nauw mee samen werkt zijn Microsoft, Veeam, Barracuda en DataON.

Microsoft

SCCT is een managed partner van Microsoft. Door onze klantreferenties, kennis van de materie in combinatie met gecertificeerde consultants hebben we de Microsoft competenties op het gebied van Datacenter, Cloud Platform en Cloud Productivity in huis. Hier zijn we erg trots op! Deze competenties sluiten naadloos aan op de dienstverlening die we onze klanten kunnen bieden.

Veeam

Veeam Software is een fabrikant op het gebied van back-up en disaster recovery en ook de virtualisatie voor Hyper-V en VMware omgevingen. Het bedrijf richt zich primair op beschikbaarheid van data en applicaties en het reduceren van downtime. Veeam gebruikt hiervoor termen als Always-On Business™ en Availability for the Always-On Enterprise™.

SCCT heeft zelfs een Veeam Vanguard in dienst. Dat wordt je niet zomaar, je wordt alleen Veeam Vanguard als je als IT-professional uitblinkt door ‘scherpzinnigheid, betrokkenheid en stijl’ zowel on- als offline. Wanneer je benoemd wordt tot Veeam Vanguard wordt je geacht het Veeam-merk op het hoogste niveau  te kunnen vertegenwoordigen binnen de verschillende technologische communities. Veeam software sluit goed aan bij de SCCT propositie. Met deze goede match verwachten we veel klanten van goed advies te kunnen geven.

DataON

We zijn implementatiepartner van DataON voor hyperconverged Cluster-in-a-Box appliances. Compute power en storage services in een all-in-one appliance. Deze samengestelde en eenvoudig te beheren toepassing biedt prestatie, schaalbaarheid en eenvoud, en is ideaal voor een scale-out file server oplossing op basis van Windows Server 2012 R2.

Barracuda

SCCT en Barracuda Networks hebben de handen in een geslagen. De proposities die Barracuda heeft op het Microsoft Azure en Office 365 platform sluiten naadloos aan op de dienstverlening van SCCT. “Samen met het team van SCCT kunnen we optimaal inspelen op de behoeften van klanten,” voegt Kristof Vanderstraeten, Sales Director for Cloud Security EMEA bij Barracuda Networks, daaraan toe. “Bedreigingen nemen toe en met alleen een on-premises firewall ben je er tegenwoordig niet meer. Security omvat verschillende disciplines, zeker nu veel bedrijven de overstap maken naar de public cloud. Voor ons is het daarom belangrijk dat er een partij is die ons ondersteunt bij bedienen van klanten.”

SCCT is premier partner van Barracuda Networks. Het partnership met Barracuda is opgezet om onze klanten verbeterde Cloud security aan te kunnen bieden. SCCT levert de Barracuda producten en kan deze tevens voor u implementeren.

SCCT aanpak

Inventarisatie

We inventariseren de huidige omgeving en onderzoeken of de pre-requisites aanwezig zijn.

Ontwerp workshop

In deze workshop bepalen we samen met u aan welke eisen en wensen de oplossing moet voldoen.

Ontwerp

Eerst denken en dan doen zorgt voor een succesvol resultaat. We ontwerpen samen en in overleg met u de oplossing, dit kan zowel functioneel als technisch zijn.

Bouw

Nu begint het echte werk. Samen met de betrokkenen in het project wordt afgestemd wie welke deel van de bouw voor zijn/haar rekening neemt. Tijdens de bouw streven we altijd voor maximale kennisoverdracht.

Migratie

De betrokken componenten uit de bestaande omgeving worden gemigreerd naar de nieuw, net gebouwde, omgeving. Ook in deze fase trekken we samen met u op.

Nazorg

Na een succesvolle migratie en/of implementatie documenteren we het gehele project naar gelang uw behoefte. In deze fase is ook ruimte voor kennisoverdracht en training.