Over ons2018-12-14T13:15:08+00:00

Over ons

Wij geloven dat Cloud voor iedere organisatie toegevoegde waarde biedt. De manier waarop hangt uiteraard sterk af van uw wensen. SCCT bestaat uit een hecht team van professionals die samen elke dag voor een optimaal resultaat gaan voor onze klanten.

We zijn een hechte organisatie waarbij het delen van kennis en ervaring hoog in het vaandel staat. Geen uitdaging is te groot, alle individuen tezamen vormen een sterk blok waar u als klant of collega altijd op kan vertrouwen.

Onze kernwaarden

We gaan altijd voor kwaliteit

We gaan lange termijnrelaties aan met klanten, medewerkers en partners

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

We zorgen ervoor dat het een plezier is om met ons samen te werken

Onze aanpak

Onze technologie partners

Microsoft

SCCT is een managed partner van Microsoft. Door onze klantreferenties, kennis van de materie in combinatie met gecertificeerde consultants hebben we de Microsoft competenties op het gebied van Datacenter, Cloud Platform en Cloud Productivity in huis. Hier zijn we erg trots op! Deze competenties sluiten naadloos aan op de dienstverlening die we onze klanten kunnen bieden.

Veeam

Veeam Software is een fabrikant op het gebied van back-up en disaster recovery en ook de virtualisatie voor Hyper-V en VMware omgevingen. Het bedrijf richt zich primair op beschikbaarheid van data en applicaties en het reduceren van downtime. Veeam gebruikt hiervoor termen als Always-On Business™ en Availability for the Always-On Enterprise™.

SCCT heeft zelfs een Veeam Vanguard in dienst. Dat wordt je niet zomaar, je wordt alleen Veeam Vanguard als je als IT-professional uitblinkt door ‘scherpzinnigheid, betrokkenheid en stijl’ zowel on- als offline. Wanneer je benoemd wordt tot Veeam Vanguard wordt je geacht het Veeam-merk op het hoogste niveau  te kunnen vertegenwoordigen binnen de verschillende technologische communities. Veeam software sluit goed aan bij de SCCT propositie. Met deze goede match verwachten we veel klanten van goed advies te kunnen geven.

DataON

We zijn implementatiepartner van DataON voor hyperconverged Cluster-in-a-Box appliances. Compute power en storage services in een all-in-one appliance. Deze samengestelde en eenvoudig te beheren toepassing biedt prestatie, schaalbaarheid en eenvoud, en is ideaal voor een scale-out file server oplossing op basis van Windows Server 2012 R2.

Barracuda

SCCT en Barracuda Networks hebben de handen in een geslagen. De proposities die Barracuda heeft op het Microsoft Azure en Office 365 platform sluiten naadloos aan op de dienstverlening van SCCT. “Samen met het team van SCCT kunnen we optimaal inspelen op de behoeften van klanten,” voegt Kristof Vanderstraeten, Sales Director for Cloud Security EMEA bij Barracuda Networks, daaraan toe. “Bedreigingen nemen toe en met alleen een on-premises firewall ben je er tegenwoordig niet meer. Security omvat verschillende disciplines, zeker nu veel bedrijven de overstap maken naar de public cloud. Voor ons is het daarom belangrijk dat er een partij is die ons ondersteunt bij bedienen van klanten.”

SCCT is premier partner van Barracuda Networks. Het partnership met Barracuda is opgezet om onze klanten verbeterde Cloud security aan te kunnen bieden. SCCT levert de Barracuda producten en kan deze tevens voor u implementeren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over SCCT? Neem dan contact met ons op.

Contact