Loading...
Microsoft Azure Stack 2017-02-27T19:29:59+00:00

Microsoft Azure Stack

Goed nieuws voor iedereen
Voor serviceproviders is Azure Stack goed nieuws. Zij kunnen hun eigen diensten ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld SQL Server en SharePoint, en beschikbaar stellen aan hun klanten.

Ook als niet-serviceprovider biedt Azure Stack mogelijkheden. Oplossingen die Microsoft op het Azure platform beschikbaar stelt, kunt u binnen de muren van uw organisatie gebruiken. U heeft dan de keuze om het Pay-as-you-go model van Azure om te zetten naar meer traditionele ict-modellen, of de Azure Stack diensten weer volgens Pay-as-you-go richting uw organisatie aan te bieden.

Holistische ict-dienstverlening
Volledig hybride scenario’s op basis van zowel Azure als Azure Stack komen hiermee binnen handbereik. Immers, de interface en de technieken om Azure en Azure Stack te beheren zijn gelijk. Dat betekent ook dat tools zoals Visual Studio en templating qua gebruik en mogelijkheden identiek zijn; het ideale platform kiezen was nog nooit zo eenvoudig.

Wij zien dat toegang tot Azure Stack op dezelfde manier wordt gefaciliteerd als bij Azure. Dat betekent dat identiteitsbeheer een centrale rol speelt in het beschikbaar stellen van Azure Stack. In lijn met onze filosofie speelt identiteitsbeheer een centrale rol voor toegang tot alle diensten. Active Directory en Azure Active Directory vormen samen het identiteitsplatform onder Azure en Azure Stack.

Hardware
Microsoft stelt strenge normen voor het certificeren van hardware die geschikt is voor Azure Stack. Dit garandeert dat Azure Stack optimaal draait, maar houdt ook in dat de keuze niet reuze is. Wij helpen u graag met het selecteren van de juiste combinatie.

Voordelen

  • Eén cloud ecosysteem

  • Holistische IT-dienstverlening vanuit één ict-proces rondom één interface

  • De clouddienstverlening die u gewend bent van Azure binnen de muren van uw organisatie

  • De ultieme keuze voor de locatie van uw applicaties, diensten en gegevens: in de cloud of on-premises

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van Microsoft Azure Stack? Neem dan contact met mij op.

 

Carlo Schaeffer
Carlo SchaefferTechnical Director - 088 – 06 06 400