Managed Cloud Services2019-01-31T12:23:59+00:00

Managed Cloud Services

Wilt u grip houden op uw Microsoft cloud omgeving, maar er zelf niet naar om hoeven kijken? SCCT ontzorgt door het technisch beheer in te richten en uit te voeren. Onze toegewijde Managed Cloud Services engineers garanderen een stabiele cloud omgeving. Uiteraard kan u ons bellen bij incidenten en problemen. Het Managed Cloud Services team kan meer. Denk dan aan advisering op het gebied van resourcegebruik, maar ook advies rondom security, updates en kostenbesparing. Uiteraard houden we uw Microsoft cloud omgeving in de gaten en rapporteren we hier op maandelijkse basis over.

Met Managed Cloud Services van SCCT bent u in één keer af van hoge investeringskosten en de dagelijkse zorgen van technisch beheer. Dit komt omdat u en uw medewerkers zich kunnen richten op de processen die geld opleveren in plaats van geld kosten. Als dedicated Microsoft partner managen we uw Office 365, Microsoft Azure en Microsoft werkplek met Microsoft tooling die voor handen is.

Contact

Voorbeelden van Managed Cloud Services

ISV

Als Independant Software Vendor ontwikkeld u fantastische software en heeft uw software altijd de volledige aandacht. SCCT Managed Cloud Services kan in deze situatie het technisch beheer van het onderliggende Microsoft Cloud platform voor u verzorgen. We ontzorgen u op het gebied van technisch beheer en u kan de aandacht bij het verbeteren van de software houden.

Deel ontzorging

Uw IT infrastructuur is veelomvattend en u heeft niet alle aandacht voor alle componenten die hier onderdeel van uitmaken. In deze situatie kan SCCT Managed Cloud Services u ontzorgen op een deel van deze complexe omgeving. Als voorbeeld kan u denken aan Skype for Business of het identity management van uw organisatie.

Complete ontzorging

Het compleet ontzorgen van uw volledige Microsoft Cloud omgeving behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor besteed u alles uit aan SCCT en is het niet nodig zelf nog beheerders in dienst te hebben. De primaire bedrijfsdoelstellingen kunnen de volledige aandacht krijgen. Volledige focus op de core business.

Managed DevOps

Samen met onze partner Betabit bieden we Managed DevOps aan. Managed DevOps is uitermate geschikt voor ontwikkelteams die ontzorgt willen worden. Wij werken nauw samen met uw ontwikkelaars en softwarearchitecten bij het succesvol benutten van de voordelen van de Microsoft Cloud. Als resultaat kan u gebruik maken van een op Cloud gebaseerde ontwikkelomgeving.

Managed Security Services

Is mijn data veilig, hoe voorkom ik een datalek en hoe monitor ik het hybride cloud landschap van vandaag de dag? Ook wanneer u gebruik maakt van Cloud diensten blijft security een belangrijk onderwerp. Misschien is gebruik maken van Cloud diensten hier zelfs een aanjager van. Met SCCT Managed Security Services helpen wij u hierbij.

Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over wat de SCCT Managed Cloud Services voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact