Global Azure Bootcamp 20202020-02-05T12:39:38+00:00

Global Azure Bootcamp | SCCT Edition

25 april 2020

SCCT en de Nederlandse IT professionals-community nodigen u uit op 25 april 2020 voor een dag inhoudelijk kennis delen over Microsoft Cloud. Deze dag is onderdeel van het Global Azure-initiatief, waarbij gelijkgestemde evenementen over de hele wereld plaats vinden. SCCT Global Azure vindt plaats in het Overgoo Meeting Point in Leidschendam.

Over het Global Azure-initiatief

Het Global Azure-initiatief organiseert en ondersteunt dit jaar voor de zevende keer wereldwijd evenementen, waarbij deelnemers leren over Azure en cloud in het algemeen. Global Azure is een initiatief door de community voor de community, waarbij we een centrale rol zien voor mede-MVPs Magnus Martensson, Sjoukje Zaal, en Alex Mang. Het initiatief wordt onder andere ondersteund door Microsoft, waardoor alle evenementen ingestoken worden als evenementen met gratis toegang voor de deelnemers.

Over de sprekers

SCCT heeft reeds contact met de sprekers. Zij zijn allen Microsoft-gecertificeerde trainers (MCT) en gewend om Microsoft-technologie aan grote groepen uit te leggen, zonder dat iemand de draad kwijt raakt. Het grootste gedeelte van onze sprekers zijn meervoudige Microsoft Most Valued Professionals (MVPs), die vanuit hun passie alle nieuwste features van de Microsoft Cloud delen met iedereen die het wil weten.

Op een later tijdstip delen wij de definitieve lijst met sprekers en sessie-onderwerpen.

Komt u ook?

SCCT zal met een team van specialisten vertegenwoordigd zijn tijdens deze Azure Global bootcamp. Hopelijk kunnen we tijdens deze dag u voorzien van de nodige kennis en informatie. 

Schrijf je in

Meer willen weten?

Wilt u meer weten over de door ons georganiseerde Global Azure Bootcamp dan horen we dat graag. Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Contact