Events2018-12-14T13:33:14+00:00

Events

SCCT is regelmatig te zien als sponsor van nationale en internationele events. Daarnaast organiseren we ook geregeld eigen events. Op deze pagina vind u een overzicht events.

Microsoft Ignite on Tour

20 & 21 maart

Microsoft Ignite gaat de wereld over. Op 20 & 21 maart vindt de Amsterdam editie hiervan plaats in de RAI. SCCT is sponsor van dit mooie evenement. Twee dagen volgepakt met inhoudelijke sessie over Azure, de moderne werkplek, Office 365 en Security. De specialisten van SCCT ontmoeten u daar graag.

Meer Info
Schrijf je in

Identity & Access Management event

9 mei 2019

Op 9 mei aanstaande is het weer zover, het jaarlijkse Identity & Access Management congres. SCCT neemt dit jaar wederom deel aan dit congres als sponsor. Wil je meer weten over welke Microsoft Identity oplossingen er zijn en hoe deze bij kunnen dragen veilige toegang? Kom dan ook langs op dit congres.

Meer Info
Schrijf je in

SCCT Identity Roadshow

Heel 2019, bij u op locatie

SCCT organiseert een Roadshow die volledig in het teken van Identity staat. “Going password-less” is een veelgehoord onderwerp en in deze workshop hoort u hier meer informatie over. Tijdens de workshop, bij u op locatie, gaat u samen met onze Identity specialisten aan de slag met dit boeiende onderwerp. Een van onze identity specialisten Sander Berkouwer, Microsoft MVP, zal een groot deel van deze workshop voor zijn rekening nemen.

Meer Info
Schrijf je in

Meer weten?

Wilt u meer weten over de events die SCCT organiseert of een bijdrage aan levert? Neem dan contact met ons op.

Contact