Academy2018-12-14T13:07:16+00:00

Academy

De Academy van SCCT zorgt ervoor dat uw professionals op het gewenste niveau komen met betrekking tot de Microsoft Cloud oplossingen. Van Microsoft Azure tot Office 365 en van Microsoft Intune tot de volledige Microsoft Enterprise Mobility + Security Suite, alles kan bij de SCCT Academy. De MVP’s en Microsoft Certified Trainers van SCCT verzorgen de verschillende trainingen

We bieden trainingen aan op basis van maatwerk of de “standaard” Microsoft trainingen. Deze laatste variant zal niet geheel “standaard” zijn aangezien onze trainers een bak aan ervaring meebrengen vanuit de praktijk. Ons standaard trainingsaanbod vindt u hieronder.

Contact

Voorbeelden van Academy

Microsoft Azure Infrastructure & Deployment

Wereldwijd is Azure een van de grootste cloud-platformen dat niet alleen heel interessant is voor developers, maar ook voor IT-professionals die virtuele machines of websites willen beheren in de cloud. In deze training leert u alle mogelijkheden van Azure kennen die u als beheerder moet weten. U leert de over werking van virtuele netwerken, virtuele machines, websites, SQL databases en storage in Azure. U sluit de training af met PowerShell om werkzaamheden te automatiseren in Azure. Deze training dient tevens als voorbereiding op het examen Microsoft Azure Infrastructure & Deployment (AZ-101).

Managing Office 365 Identities and Requirements

In deze Office 365 training leert u Office 365 te beheren en te troubleshooten. Zo leert u tenants en domeinen op te zetten en te configureren alsook het uitrollen van een Office 365 omgeving. Daarnaast leert u de Cloud Identities te managen, synchronisatie, Office 365 clients, federated identities en availability en usage van Office 365. Deze training dient tevens als voorbereiding op het examen Managing Office 365 Identities and Requirements (70-346).

Microsoft Identity Masterclass

Kom ook naar deze masterclass, geschreven en gepresenteerd door John Craddock. Ontdek tijdens deze masterclass hoe de identity oplossingen van Azure Active Directory, on-premises ADFS en Active Directory je kunnen helpen om identiteitssystemen voor de toekomst te bouwen met gebruik van protocollen zoals OpenID Connect en OAuth 2.0. In deze masterclass leer je hoe je authenticatie voor zowel on-premises applicaties als cloud apps regelt. De bron van de identiteit van de gebruikers kan komen van het eigen bedrijfsnetwerk, een Azure AD domein, een partner organisatie en/of een social identity provider zoals Facebook of Google.

Deze masterclass gaat veel de diepte in door gebruik te maken van hands-on labs. Deelnemers leren niet alleen de basisprincipes, maar ook hoe oplossingen in te zetten en deze te kunnen throubleshooten. We gaan de diepte in door het gebruik van tools, zoals Fiddler, om zo te kunnen analyseren en de protocol flows te begrijpen.

Meer info

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Academy mogelijkheden vanuit SCCT? Neem dan contact met ons op.

Contact